Erevoorzitter Joop

Joop van Leeuwen was maar liefst 33 jaar lang voorzitter van de Goorse IJsclub. Met winterjas, sjaal en muts was hij al die jaren een markante verschijning langs de ijsbaan die zich onvermoeibaar en ruimhartig inzette voor de Goorse IJsclub. Werd hij tijdens de ALV van oktober al benoemd tot erevoorzitter, woensdagavond 13 juni werd hij in een speciaal hiervoor uitgeschreven ‘bijzondere bestuursvergadering’ formeel gehuldigd door de nieuwbakken voorzitter met bloemen voor zijn vrouw Ria, een oorkonde en een gouden clubspeld. Een speld in de vorm van een ijsbaan, omhuld door een lauwerkrans. Een uniek speldje voor een uniek aantal jaren voorzitterschap. De zichtbare geraakte erevoorzitter bedankte het bestuur voor deze bijzondere benoeming en sprak de hoop uit nog lang deel uit te kunnen maken van de vaste kern van vrijwilligers.