Meld je aan voor de Weissensee!!

• 17 december 2018

Zoals elk jaar vertrekken we eind januari met een aantal leden naar de Weissensee (Karintië, Oostenrijk). Hier wordt de jaarlijkse alternatieve elfstedentocht gehouden. Er worden verschillende afstanden gereden, zoals de 50 km, 100 km en de 200 km. We verblijven elk jaar in waldpension Putz, in het plaatsje ‘Berg in Drautal’.

Schaatsen op de Weissensee is echt top. De ‘spielplatz der Natur’ is fantastisch voor schaatsers. Maar je kunt er ook skiën en wandelen. Naast het schaatsen laten alle Weissenseegangers weten dat het feest is op de Weissensee. De sfeer op en naast het ijs, de gemoedelijkheid van de Oostenrijkers, de gastvrijheid van waldpension Putz is heel bijzonder en echt de moeite waard om te ervaren! Mocht je meer info willen, neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van Goor Goes Weissensee. Wil je meer informatie over de alternatieve elfsteden tocht? Ga dan naar deze website. Zie ook dit filmpje om een beter beeld te krijgen van de Weissensee.

Dit jaar vertrekken we op 27 januari en we komen op 2 februari weer terug. We reizen met een luxe touringcar. En verblijven in een 4-sterren hotel op basis van half pension.
Heb je interesse of misschien nog vragen? Bel dan 06-1347103

Hier nog wat leuke foto’s van vorig jaar:

Wil je nog meer leuke foto’s zien? Kijk dan in ons fotoalbum.