Schaatsruil- en slijpbeurs

• 20 januari 2019

Goorse IJsclub organiseert woensdag een schaatsruilbeurs incl. schaatsen slijpen bij Goorse IJsclub

Bij de Goorse ijsbaan ’t Slag is het ijs nog lang niet dik genoeg, maar bij veel inwoners van Goor is de winterkoorts al wel voelbaar. Dat geldt zeker ook voor de vele vrijwilligers van de Goorse IJsclub, zegt André Bouma, voorzitter van de Goorse IJsclub. Mocht het ijs dik genoeg zijn en de baan kan open, dan zijn wij er klaar voor. Maar of het ook daadwerkelijk zover komt is nog lang niet zeker. Het dunne laagje ijs ziet er nu prachtig uit, maar de verwachte sneeuw op dinsdag kan nog veel roet in het eten gooien. En of de vorst streng genoeg is? Ook dat zullen we moeten afwachten.

Wellicht valt er deze week al wel te schaatsen op kleine slootjes of plassen en als dat kan, dan is het prettig als iedereen beschikt over goed zittende, scherp geslepen schaatsen. Daarom organiseert de Goorse IJsclub woensdagavond van 19.00-20.30 uur een schaatsruil en – slijpbeurs. Iedereen die dat wil kan zijn/haar eigen schaatsen verkopen, ruilen en laten slijpen. Ondertussen kan je ook genieten van een lekkere kop koffie, thee of chocomelk tegen een geringe betaling.

De Goorse IJsclub nodigt de Goorse bevolking van harte uit!