Aanmelden Trainingsgroep

Beste leden van de Goorse IJsclub,

Dit schaatsseizoen kunnen we iets langer op zaterdag in ons bed blijven liggen…

De trainingen op IJsbaan Twente zijn op zaterdagochtend van 8.30 uur tot 9.40 uur. Op zaterdag 6 oktober a.s. gaat het schaatsseizoen van start.

Op de binnenbaan is de trainingstijd voor de jeugd van 8.25 uur tot 9.25 uur.

Het seizoen eindigt op zaterdag 23 maart 2019.

Belangstellenden mogen van de KNSB drie proeflessen volgen om te kijken of ze willen aansluiten bij de vereniging. De kosten hiervan zijn € 5,00 per bezoek. Indien de rijder daarna een trainingskaart afneemt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op deze kaart. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

De contributie van het seizoen 2018/2019 ziet er als volgt uit:

PUPILLEN (t/m 12 jaar) binnenbaan Prijs
Jaarkaart €81,00
Overhead kunstijsbaan €25,50
Kosten Goorse IJsclub (ijskaart Goorse IJsbaan, div. kosten/ presentje trainers €20,00
TOTAAL €126,50

PUPILLEN (t/m 12 jaar) buitenbaan Prijs
Jaarkaart €111,00
Overhead kunstijsbaan €43,50
TOTAAL 174,50

JUNIOREN (geboren na 1 juli 2001) buitenbaan Prijs
Jaarkaart 116,00
Overhead kunstijsbaan €49,00
Kosten Goorse IJsclub (ijskaart Goorse IJsbaan, div. kosten/ presentje trainers) €20,00
TOTAAL 185,00

JUNIOREN en VOLWASSENEN (geboren voor 1 juli 2001) buitenbaan Prijs
Jaarkaart €38,00
Overhead kunstijsbaan €49,00
Kosten Goorse IJsclub (ijskaart Goorse IJsbaan, div. kosten/ presentje trainers, afdracht KNSB) €28,50
TOTAAL €215,50

Iedere schaatser behoudt zijn trainingskaart. De trainingskaart zal ook dit jaar persoonsgebonden zijn, d.m.v. een pasfoto. Deze wordt pas aangevraagd op het moment dat je per mail of telefonisch hebt laten weten dat je dit seizoen lid wilt blijven van de trainingsgroep, uiterlijk voor 14 september a.s. Later aanmelden kan ook, de aanvraag van de trainingskaart zal dan wat meer tijd vragen, i.v.m. de drukte bij de baancommissie van de KNSB. Zodra de nota van de trainingskaart ontvangen is, wordt de contributie automatisch van de opgegeven bankrekening afgeschreven. Is de trainingskaart aangevraagd, dan kan het lidmaatschap voor het seizoen 2018/2019 niet meer opgezegd worden.

Het vervoer verloopt net als voorgaande jaren met eigen auto’s en wordt onderling geregeld.

Opzegging

Mocht je het lidmaatschap van de Goorse trainingsgroep willen opzeggen, ook dan ontvangen we graag een reactie.

Voor de Gorenaren gaan we er zonder tegenbericht vanuit, dat ze wel een seizoenkaart voor de Goorse ijsbaan willen ontvangen (kosten € 7,50).

Senioren: Mocht je geen lid van de trainingsgroep willen blijven, dan zou je bijdrage als donateur van de trainingsgroep van harte welkom zijn.

AVG

De ijsclub legt van haar leden een beperkt aantal gegevens vast te weten: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, email adres en bankrekeningnummer.

Deze gegevens zijn voor intern gebruik en worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Wel worden de gegevens doorgegeven aan de KNSB en de Baanvereniging.

Het uitgebreide privacyreglement komt binnenkort op deze website te staan.

Voor reacties kun je mailen naar goorseijsclub@hotmail.com.

Annemarie Dissel

Blankenvoortlaan 3