Aanmelden Trainingsgroep

Beste leden van de Goorse IJsclub,

Op zaterdag 7 oktober a.s. gaat het schaatsseizoen in IJsbaan Twente van start. De trainingstijd: zaterdagochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur. Je mag om 7.55 uur de buitenbaan op en er kan uitgereden worden tot 9.05 uur.

De verwachting is dat het seizoen eindigt op zaterdag 24 maart 2018.

Belangstellende mogen van de KNSB drie proeflessen volgen om te kijken of ze willen aansluiten bij de vereniging. De kosten hiervan zijn € 5,00 per bezoek. Indien de rijder daarna een trainingskaart afneemt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op deze kaart.

De contributie van het seizoen 2017 / 2018 ziet er als volgt uit:

Belangrijk is ook de introductielijst te lezen

Pupillen t/m 12 jaar binnenbaan                                            € 112.00

Pupillen t/m 12 jaar buitenbaan                                             € 158.00

Junioren t/m 16 jaar buitenbaan                                            € 179.00

Junioren en volwassenen 16 jaar en ouder buitenbaan      € 208.50

Iedere schaatser behoudt zijn trainingskaart. Deze wordt pas aangevraagd op het moment dat je per mail of telefonisch hebt laten weten dat je dit seizoen lid wilt blijven van de trainingsgroep graag voor 12 September a.s. Later aanmelden kan ook, de aanvraag van de trainingskaart zal dan wat meer tijd vragen, i.v.m. de drukte bij de baancommissie van de KNSB. Zodra de nota van de trainingskaart ontvangen is, wordt de contributie automatisch van de opgegeven bankrekening afgeschreven. Is de trainingskaart aangevraagd, dan kan het lidmaatschap voor het seizoen 2017/2018 niet meer opgezegd worden.

Het vervoer verloopt net als voorgaande jaren met eigen auto’s en wordt onderling geregeld.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de Goorse IJsclub is dit jaar op … om …  uur in het ijsclubgebouw

Opzegging

Mocht je het lidmaatschap van de Goorse trainingsgroep willen opzeggen, ook dan ontvangen we graag een reactie.
Voor de Gorenaren gaan we er zonder tegenbericht vanuit, dat ze wel een seizoenkaart voor de Goorse ijbaan willen ontvangen (kosten €7,50).

Senioren: Mocht je geen lid van de trainingsgroep willen blijven, dan zou je bijdrage als donateur van de trainingsgroep van harte welkom zijn.

Graag je reactie naar goorseijsclub@hotmail.com
Annemarie Dissel
Blankenvoortlaan 3