Activiteiten

• We vertrekken elk jaar eind januari naar de Weissensee (Karintië, Oostenrijk). Hier wordt de jaarlijkse alternatieve elfsteden tocht gehouden. Er worden verschillende afstanden gereden, zoals de 50 km, 100 km en de 200 km. We verblijven elk jaar in waldpension Putz, in het plaatsje ‘Berg in Drautal’.

Schaatsen op de Weissensee is echt top. De ‘spielplatz der Natur’ is fantastisch voor schaatsers. Maar je kunt er ook skiën en wandelen. Naast het schaatsen laten alle Weissenseegangers weten dat het feest is op de Weissensee. De sfeer op en naast het ijs, de gemoedelijkheid van de Oostenrijkers, de gastvrijheid van waldpension Putz is heel bijzonder en echt de moeite waard om te ervaren! Mocht je meer info willen, neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van Goor Goes Weissensee. Voor foto’s van de Weissensee, ga naar ons fotoalbum. Wil je meer informatie over de alternatieve elfsteden tocht? Ga dan naar deze website. Zie ook dit filmpje om een beter beeld te krijgen van de Weissensee.

• ’s Zomers skeeleren we samen met de Hengelose Ijsclub.
  • We organiseren elk jaar aan het einde van het schaatsseizoen een leuke activiteit voor de jeugd.
  • In het seizoen 2018/2019 zal de jeugd weer deelnemen aan wedstrijden. Deze worden georganiseerd door de KNSB regio Oost.
  • Ook wordt er gereden voor het behalen van de verschillende diploma’s in Enschede. Deze worden georganiseerd door de trainers.
  • Bij natuurijs staan de schaatsdriedaagse – kortebaanwedstrijden en misschien een elfstedentocht op het programma.