Trainingsgroep

Beste leden van de Goorse IJsclub,

De trainingen op IJsbaan Twente zijn net als het vorig schaatsseizoen op zaterdagochtend van 8.30 uur tot 9.40 uur. Op zaterdag 3 oktober 2020 gaat het schaatsseizoen van start.

Op de binnenbaan is de trainingstijd voor de jeugd van 8.25 uur tot 9.25 uur.

Het seizoen eindigt op zaterdag 27 maart 2021.

Belangstellenden mogen van de KNSB drie proeflessen volgen om te kijken of ze willen aansluiten bij de vereniging. De kosten hiervan zijn € 5,00 per bezoek. Indien de rijder daarna een trainingskaart afneemt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op deze kaart. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

De contributie van het seizoen 2020/2021:

Pupillen (t/m 12 jaar) binnenbaan

• Jaarkaart €82,75
  • Overhead kunstijsbaan €26,00

Junioren (geboren na 01-07-2003) buitenbaan

• Jaarkaart €120,75
  • Overhead kunstijsbaan €51,00

Pupillen (t/m 12 jaar) buitenbaan

• Jaarkaart €113,25
  • Overhead kunstijsbaan €44,50

Junioren en volwassen (geboren voor 01-07-2003) buitenbaan

• Jaarkaart €143,75
  • Overhead kunstijsbaan €51

Alumni-kaart

Tevens is het mogelijk om een alumni-kaart te kopen. Dit is een trainingskaart voor jongeren die in verband met studie of werk op incidentele basis graag een training willen meedoen. De kaart geeft recht op 10 trainingen en is geldig voor het hele seizoen. Deze kaart kost € 80,00 + kosten Goorse IJsclub.

Iedere schaatser behoudt zijn trainingskaart. De trainingskaart zal ook dit jaar persoonsgebonden zijn, d.m.v. een pasfoto. Deze wordt pas aangevraagd op het moment dat je per mail of telefonisch hebt laten weten dat je dit seizoen lid wilt blijven van de trainingsgroep, uiterlijk voor 21 september a.s. Later aanmelden kan ook, de aanvraag van de trainingskaart zal dan wat meer tijd vragen, i.v.m. de drukte bij de baancommissie van de KNSB. Zodra de nota van de trainingskaart ontvangen is, wordt de contributie automatisch van de opgegeven bankrekening afgeschreven. Is de trainingskaart aangevraagd, dan kan het lidmaatschap voor het seizoen 2020/2021 niet meer opgezegd worden.

Het vervoer verloopt net als voorgaande jaren met eigen auto’s en wordt onderling geregeld.

Opzegging

Mocht je het lidmaatschap van de Goorse trainingsgroep willen opzeggen, ook dan ontvangen we graag een reactie. Voor de Gorenaren gaan we er zonder tegenbericht vanuit, dat ze wel een seizoenkaart voor de Goorse ijsbaan willen ontvangen (kosten € 7,50). Senioren: Mocht je geen lid van de trainingsgroep willen blijven, dan zou je bijdrage als donateur van de trainingsgroep van harte welkom zijn.

AVG

De ijsclub legt van haar leden een beperkt aantal gegevens vast te weten: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, email adres en bankrekeningnummer. Deze gegevens zijn voor intern gebruik en worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Wel worden de gegevens doorgegeven aan de KNSB en de Baanvereniging.

Voor reacties kun je mailen naar goorseijsclub@hotmail.com

Met vriendelijke groeten,

Caroline Meijers en Annemarie Dissel