Wim van de Maat benoemd tot erelid van de GIJC

• 28 november 2019

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 25 november is Wim van de Maat benoemd tot erelid van onze club. Na ruim 24 jaar nam Wim afscheid van de bestuurlijke verantwoordelijkheid binnen de club. Wim is al die jaren enorm actief geweest, niet alleen binnen het bestuur, maar ook in allerlei andere functies.  Wim hield jarenlang de ledenadministratie bij, was 2e penningmeester en coördinator van de trainingsgroep. Als er ijs (op komst) was, dan stond Wim iedere dag op verschillende fronten klaar om de schaatsers te kunnen ontvangen op het ijs.

Zijn betrokkenheid, behulpzaamheid, precisie en brede glimlach zal binnen het bestuur gemist worden.  Als dank voor al zijn werk werd Wim door voorzitter André Bouma benoemd tot erelid van de club. Tevens kreeg Wim uit handen van Derk Willem Ruesink van de KNSB een zilveren speld voor de vele werkzaamheden die hij heeft verricht voor de schaatssport en de Goorse IJsclub.