Coronamaatregelen

• 16 september 2020

Beste leden van de Goorse IJsclub,

Na een abrupt einde van het vorig schaatsseizoen , gaat op zaterdag 3 oktober van 8.30 uur tot 9.40 uur gelukkig het schaatsseizoen op IJsbaan Twente weer van start. Op de binnenbaan is de trainingstijd voor de jeugd van 8.25 uur tot 9.25 uur.

Natuurlijk met de nodige maatregelen vanwege Covid. Hierbij een aantal van deze maatregelen:

• Iedere bezoeker (schaatser of niet) wordt geregistreerd. Schaatsers d.m.v. de baankaarten, bezoekers d.m.v. een (online) registratieformulier. Bezoekers graag vooraf al aanmelden
  • Vaste looproutes, ook in het schaatscafé.
  • Kleedkamers zitten op slot. Van twee kleedkamers zijn wel de wc’s beschikbaar.
  • Op het middenterrein worden schermen geplaatst voor mensen die zich om moeten kleden.
  • Overal buiten het ijs: 1,5 meter afstand. Op het ijs hoeft deze afstand niet gehouden te worden.
  • Stil staan op het ijs, zoveel mogelijk (1,5 meter) afstand. Tip: rijders dragen een buf waar ze bij stilstand hun mond en neus mee af kunnen dekken.
  • Trainers mogen alleen instructie geven met mondkap of spat/gezichts-scherm.

De andere basisregels die van kracht zijn kun je vinden op https://ijsbaan-twente.nl/corona/. Als club staan wij achter dit protocol en houden we ons aan deze regels. Lees voor het opvolgen daarvan de maatregelen voor de eerste training goed door. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag.