Trainingen afgelast

  • 23 oktober 2020

Beste schaatsers,

Vorige week is duidelijk geworden dat schaatsen voor onze leden vanaf 18 jaar op dit moment niet mogelijk is in clubverband. Op vrijdagavond werd besloten dat jeugdleden t/m 17 jaar onder strikte voorwaarden nog wel mogen trainen. 

Wij hebben nu het moeilijke, maar wel meest duidelijke besluit genomen om ALLE trainingen niet door te laten gaan totdat we als club gezamenlijk weer op het ijs kunnen staan.

Dit betekent dat óók de jeugdtraining op zaterdagochtend tot nader bericht niet door zal gaan. 

Het training geven terwijl de trainer niet mee kan rijden is lastig, ook is het niet denkbeeldig dat we op korte termijn verscherping van de maatregelen over ons heen krijgen. Door nu deze keuze te maken zijn we toekomstige discussies voor en voorkomen we dat baankaarten betaald moeten worden terwijl de ijsbaan niet toegankelijk is.

We vonden het een moeilijke afweging, maar hopen dat jullie er begrip voor hebben.

In de bijlage de informatie die wij afgelopen week van de BCT gekregen hebben. 

Ook willen we meteen van de gelegenheid gebruik maken om jullie mee te delen dat de ALV eind november niet fysiek in ons clubgebouw plaats zal vinden. Hoe we dit wel gaan regelen horen jullie binnekort van ons. 

Vergeet niet dat de ijsbaan nog wel open is voor recreatief schaatsen en je hiervoor een plek kunt reserveren om toch nog even op het ijs te staan. 

Blijf bewegen, blijf vrolijk en gezond! 

Met vriendelijke groet,

Goorse IJsclub 

Deel deze pagina